Otrdienas rītā uz A13 autoceļa starp Rēzekni un Kārsavu aizdegās malkas vedējs, un liesmas pārmetās arī uz kravu, portālam "Delfi" ziņo notikušā aculiecinieks Ilgvars.

Aculiecinieks vēsta, ka sākotnēji baļķvedējam aizdegās piekabes riepa. "Cik saprotu no šofera, nobloķējās bremzes, pārkarsa un aizdegās," teic vīrietis.

Ilgvars centies palīdzēt dzēst ugunsgrēku. Pavisam izlietoti četri ugunsdzēšamie aparāti, taču liesmas apturēt neizdevās.

"Kamēr pūt virsū, apdziest, kā beidz, tā atkal uzliesmo. Ugunsdzēšamie nebija jau no tiem mazākajiem. Rezultātā puisis sāka krāmēt visu ārā grāvī, lai krava nenodeg," teic Ilgvars.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti iepirkumiem "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!