Kāda "Delfi" aculieciniece ceturtdien Rīgā, Brīvības ielā novēroja, kā velosipēdists pa Rīgas ielām pārvietojas cieši aiz satiksmes autobusa.

"Velomīļu divkosība nebeidz pārsteigt," raksta aculieciniece."Vēl nav izskanējusi CSDD kampaņa, kurā autovadītāji tiek aicināti ievērot drošu intervālu apsteidzot velobraucēju, bet jau ceturtdien Brīvības ielā esmu novērojusi veloīpatni, kuram bija nospļauties par distanci, kas viņu šķīra līdz priekšā braucošajam "Rīgas satiksmes" autobusam."

Aculieciniece akcentē, ka velosipēdists tādējādi neraizējās ne par savu drošību, ne arī par to, ja avārijas gadījumā veidotos sastrēgumi un pasažieriem būtu jākavē.

"Velopilsoņi, esiet atbildīgi un konsekventi!" aicina lasītāja.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!