Pagājušās nedēļas nogalē Siguldas pilsētas kultūras namā notika XIII Latvijas bērnu un jauniešu popmūzikas festivāls "Gaujas Atbalss 2011" 1.atlases kārta.

Citējot Siguldas pilsētas kultūras nama vadītājas BaibasBožes teikto "Festivāla mērķis ir popularizēt Latvijas bērnu muzikālās izglītības un deju prasmes attīstību, nodrošināt pieredzes apmaiņas iespējas starp dažādu Latvijas vokālo grupu pedagogiem, kā arī rosināt jauniešu vidū interesi par popgrupu kustību kā vienu no iespējām aktīvi, radoši pavadīt brīvo laiku. Festivāls savas pastāvēšanas laikā ir pulcējis jaunos talantus no visiem Latvijas novadiem. Tā laureātu vidū ir bijušas nu jau Latvijā atpazīstamas skatuves zvaigznes – Liene Bronuša (Candy), Liene Šomase, Samanta Poļakova (Samanta Tīna), Amanda Bašmakova u.c."

Tā kā katru gadu festivāls pulcē lielu dalībnieku skaitu, arī šogad paredzētas divas atlases kārtas 7. un 8. maijā plkst. 12.00, bet fināla koncerti notiks 21.maijā Siguldas pilsētas kultūras namā.


Šo ziņu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors. Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!