Atzīmējot jauna mācību gada sākšanos, Ventspils Piedzīvojumu parkā Zinību dienā tiks sveikti gan skolēni, gan viņu vecāki, radi un draugi!

Bārmeņu duets Gvido Elksnis un Stasis Jonāns Ventspilī pagatavos lielāko saldējuma kokteili Latvijā. Tas taps no Druvas saldējuma un Pūres plūmju sulas, pievienojot eksotisku Pūrē ražotu sīrupu.

Kārdinošo dziru bārmeņi gatavos uz speciāli aprīkotas skatuves gigantiskā mikserī. Saldējuma kokteiļa tilpums būs 400 litri, tas tiks sadalīts 1333 porcijās un pasniegts pasākuma apmeklētājiem bez maksas.

Bārmeņu darbošanās būs iestudēta šova programma, kuras laikā tiks demonstrēti galvu reibinoši triki, lai kokteili uzburtu krāsainu un garšīgu. Paralēli kokteiļa gatavošanai par muzikālo noformējumu rūpēsies dīdžejs Lācis un popstudija "Jūras akmentiņi", skolnieku fizisko sagatavotību jaunajam mācību gadam pārbaudīs svarbumbu celšanas kubs "Ventspils atlants", bet svētkus vadīs LNT raidījuma "Tautas balss" vadītājs Māris Grigalis.

Pasākuma atbalstītāji ir Ventspils pilsētas dome, Olimpiskais centrs "Ventspils", A/S "Druvas pārtika", SIA "Pūre Food", veikals "TOP".

Kokteiļa pagatavošana būs aizraujošs un svinīgs notikums par godu pirmajai skolas dienai!

Uz tikšanos Ventspils Piedzīvojumu parkā 1. septembrī!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!