2008. gada 21. februārī Latvijas Nacionālais mākslas muzejs jau otru reizi piedalās Starptautiskajā tūristu gidu dienā. Šogad muzejs saviem apmeklētājiem ir sagatavojis īpašu piedāvājumu jaunajās izstādēs:
LNMM (Kr.Valdemāra ielā 10a)

Ekskursijas izstādē "Meti un priekšmeti. Vilhelma Timma majolika":

plkst. 13:00 – skolēniem ar iepriekšēju pieteikšanos pa tālr.: (+371) 67 324461

plkst. 15:00 – visiem interesentiem

LNMM izstāžu zāle "Arsenāls" (Torņa ielā 1, Vecrīga)

Ekskursijas laikmetīgās arhitektūras izstādē "Process. Kā rodas laba arhitektūra?" kopā ar izstādes kuratoriem Ievu Zībārti, Andru Šulcu, Lindu Krūmiņu, Ventu Vīnbergu, Mantenu Devrīndu un arhitektiem Māru Ābeli un Mārtiņu Jaunromānu ("Jaunromāns un Ābele"):

plkst. 11:00, 13:00 – skolēniem ar iepriekšēju pieteikšanos pa tālr.: (+371) 67 357527

plkst. 15:00 – visiem interesentiem

Izmantojot īpašo dienas piedāvājumu, gida pakalpojumi ir bezmaksas, jāpērk tikai ieejas biļete izstādē.

Arī Latvijas Dabas muzejs, atzīmējot šo dienu, jau otro gadu pēc kārtas aicina tūristu gidus 21. februārī bez maksas apmeklēt Latvijas Dabas muzeja ekspozīcijas.

Tūristu gidi Latvijas Dabas muzeja 6. stāva konferenču zālē plkst. 17:00 varēs uzzināt galvenos muzeja gada notikumus un noskatīties izglītojoši izklaidējošu prezentāciju "Dzīvnieku mazuļi dabā", kas ir turpinājums pagājušajā gadā redzētajai prezentācijai "Zvērīgā mīla" un stāsta par dzīvnieku mazuļiem un ģimenēm dabā.

Muzejs tūristu gidiem apmeklējams uzrādot apliecību vai reģistrējoties pie LDM administratora. Sīkāka informācija muzeja mājas lapā www.dabasmuzejs.gov.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!