Apkopoti pagājušā finanšu gada rezultāti. Pēdējā finanšu gadā aviokompānija Air France KLM uzrādīja ļoti veiksmīgus pasažieru pārvadājumu rezultātus no Latvijas. KLM avio pasažieru pārvadājumu skaits pieauga par 31%, bet Air France – par 7%. Pēc kompāniju apvienošanās Air France KLM ir lielākais avio pasažieru pārvadātājs Eiropā. Publicētie finanšu rezultāti par 2006./2007. gadu uzrāda ievērojamu izaugsmi gan saskaņā ar apgrozījuma datiem un saimnieciskās darbības rezultātiem, gan pasažieru pārvadājumu skaitu.
Pasažieru pārvadājumu pieaugums Latvijā ievērojami ietekmē AIR FRANCE KLM kopējo izaugsmi Baltijas valstīs, sasniedzot pieaugumu par 8% pēc KLM datiem un par 7% pēc Air France datiem. "Mēs esam ļoti apmierināti ar šiem finanšu rezultātiem un it īpaši ar attīstību, kādu kompānija ir uzrādījusi Baltijas reģionā", saka Mauricio Kardona (Mauricio Cardona), AIR FRANCE KLM Somijas un Baltijas valstu reģionālais direktors

"Pagājušā gada rezultāti ir parādījuši mūsu attīstības stratēģijas ieguvumus un izdevīgumu. Mēs izmantojam pasaules izaugsmes priekšrocības, lai attīstītu savu biznesu visos galvenajos tirgos un paaugstinātu ienesīgumu ar izmaksu kontroles palīdzību, tajā pašā laikā, turpinot investēt nākotnē", direktoru padomes sēdē informēja vadītājs Žans-Kirils Spineta (Jean-Cyril Spinetta), piebilstot: "Turklāt šis finanšu gads ļauj noslēgt pirmo fāzi pēc kompāniju Air France un KLM apvienošanās, kas gan grupai, gan akcionāriem radījusi nozīmīgas vērtības. Šī diena iezīmē jaunas fāzes sākumu, kurā būs dziļāka grupas stratēģisko funkciju integrēšana, kas arī turpmāk uzlabos ienesīgumu, lai sasniegtu ieguldītā kapitāla atdevi 8,5% apmērā līdz 2009.-20010.gadam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!