Latvijas nacionālā aviosabiedrība "airBaltic" šī gada 10. decembrī atvēra pārstāvniecību Igaunijas galvaspilsētā Tallinā, kas ir nozīmīgs solis kompānijas darbības paplašināšanai šajā valstī.
Šobrīd "airBaltic" pārstāvniecības ārpus Latvijas atrodas Berlīnē, Kijevā, Minskā, Maskavā, Sanktpēterburgā, Klaipēdā un Viļņā.

"airBaltic" prezidents Bertolts Fliks komentē: "airBaltic pārstāvniecības atvēršana Igaunijā ir mērķtiecīgs uzņēmuma attīstības solis, jo pēdējā laikā šajā valstī ir pieaudzis pieprasījums pēc mūsu aviokompānijas pakalpojumiem. Atverot pārstāvniecību Tallinā, airBaltic kļūst daudz pieejamāka Igaunijas iedzīvotājiem. Tādējādi mūsu pasažieriem būs iespēja uz vietas saņemt aviosabiedrības pakalpojumus un konsultācijas."

Šobrīd "airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Tallinas uz Rīgu sešas reizes darba dienās (37 lidojumi nedēļā) un Viļņu - līdz 3 reizēm darba dienās (14 lidojumi nedēļā). Ziemas sezonā "airBaltic" nodrošina lidojumus uz 46 galamērķiem no Rīgas un 10 galamērķiem no Viļņas.

"airBaltic" pārstāvniecībā būs iespējams saņemt informāciju par pakalpojumiem, iegādāties aviobiļetes, veikt pasažieru vārdu, lidojumu datuma un maršruta maiņu, samaksāt par bagāžas pārvadājumiem, kā arī iegādāties priekšapmaksas mobilo tālruņu karti "airBalticcard Mobile" un aviokompānijas suvenīrus. "airBaltic" Tallinas birojs atradīsies Estonia pst. 1/3, 10143, Tallina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!