Latvijas aviosabiedrība "airBaltic" ir noslēgusi vienošanos ar VAS "Latvijas Loto" par loterijas organizēšanu "airBaltic" lidojumu laikā. Sākot ar šī gada 15.oktobri aviosabiedrības pasažieri lidojumu laikā varēs iegādāties momentloterijas "Lasis" jaunās sērijas "FLY" biļetes un izmantot iespēju laimēt vērtīgas balvas - naudas laimestus, biļetes lidojumiem ar "airBaltic" vai loterijas galveno laimestu – automašīnu "Mitsubishi Pajero Sport".
"Loterijas ir ļoti populāra un iecienīta izklaide visā pasaule. Atsaucoties uz pasažieru interesi par interaktīvas izklaides iespējām lidojumu laikā, "airBaltic" ir izveidojusi kopprojektu ar "Latvijas Loto". Ņemot vērā citu valstu pieredzi, ceram, ka loterijas lidojumu laikā jau drīzumā iemantos mūsu pasažieru atsaucību un kļūs populāras," informē "airBaltic" Mārketinga un e-komercijas nodaļas vadītājs Māris Rudens.

Loterijas biļetes būs nopērkamas "airBaltic" lidmašīnu salonos un citās "Latvijas Loto" tirdzniecības vietās no oktobra vidus. Vienas loterijas biļetes cena – viens lats. Loterijas naudas laimestu summas būs sākot no viena līdz 20 latiem. Naudas laimestu gadījumā laimesti tiks izmaksāti uz vietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!