Šī gada 28.martā Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" sāks vasaras sezonu ar vairāk nekā 100 lidojumu maršrutiem Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Vidējos Austrumos, informē aviokompānijas pārstāvis Jānis Vanags.

Salīdzinājumā ar 2009.gada vasaru "airBaltic" piedāvā 11 jaunus maršrutus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā, desmit jaunus maršrutus no Somijas, deviņus jaunus maršrutus no Lietuvas un četrus jaunus maršrutus no Igaunijas.

80 galamērķi būs sasniedzami no "airBaltic" bāzes Rīgā.

"airBaltic" palielinās lidojumu biežumu 20 maršrutos un piedāvās vidēji 200 lidojumus dienā. Salīdzinājumā ar 2009.gada vasaru "airBaltic" veiks vairāk lidojumu no Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz Olesunnu, Stokholmu, Bergenu, Stavangeru, Billundu, Dušanbi, Hanoveri, Hamburgu, Helsinkiem, Kaļiņingradu, Oslo, Taškentu, Tartu, Tbilisi, Turku, Oulu, Tallinu, Telavivu, Tamperi un Berlīni.

Pilnīgs "airBaltic" lidojumu saraksts pieejams aviokompānijas mājas lapā www.airbaltic.com. Tur tiek piedāvāti arī ceļojumu komplekti (lidojumi + viesnīcas) ar 20% atlaidi, kā arī plašs citu produktu un pakalpojumu klāsts.

"airBaltic" apkalpo 80 galamērķus no bāzes Rīgā, Latvijā. Ar Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā palīdzību "airBaltic" piedāvā ērtus savienojošos lidojumus savā tīklā, kas aptver Eiropu, Skandināviju, Krieviju, NVS un Vidējos Austrumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!