Šī gada 26.aprīlī "airBaltic" uzsāks tiešos lidojumus uz Norvēģijas pilsētu Stavangeru. Vienvirziena biļetes cena šajā maršrutā būs sākot no 5 latiem (bez lidostu nodevām).
""airBaltic" bija pirmā aviokompānija, kas pirms trim gadiem uzsāka tiešos lidojumus uz Norvēģiju. Pagājušajā gadā tika atklāts maršruts uz Bergenu. Šogad mēs turpinām aktīvo paplašināšanās programmu ar lidojumiem uz Stavangeru, kas nodrošinās pievilcīgas iespējas ceļotgribētājiem," stāsta "airBaltic" prezidents un izpilddirektors Bertolts Fliks.

Pašlaik "airBaltic" lidojumus starp Stavangeru un Rīgu veiks divas reizes nedēļā – pirmdienās un ceturtdienās. Vienvirziena biļetes cena šajā maršrutā būs sākot no 5 latiem (bez lidostu nodevām). Lidojuma laiks ar Boeing 737 maršrutā būs divas stundas.

Stavangera ir ne tikai viena no lielākajām Norvēģijas pilsētām, bet piedāvā unikālas iespējas ceļotājiem, kas vēlas izbaudīt tuvējo fjordu skaistumu. Kā 2008.gada Eiropas kultūras galvaspilsēta Stavangera lepojas ar bagātu vēsturi, mākslas un kultūras pasākumiem, arhitektūras un kultūrvēstures pieminekļiem, vēsturisko un mūsdienu koka apbūvi.

Šobrīd "airBaltic" veic tiešos lidojumus maršrutos Oslo-Rīga un Bergena-Rīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!