Šī gada 30. aprīlī Latvijas aviosabiedrība "airBaltic" uzsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Zviedrijas pilsētu Norčēpingu. Vasaras sezonā šis būs jau 47. "airBaltic" lidojumu maršruts no Rīgas. Kopumā 2008. gada vasaras sezonā aviokompānija atklās lidojumus no Rīgas uz 10 jauniem galamērķiem, portālam "Delfi" paziņojis A/S "Air Baltic Corporation" korporatīvo komunikāciju viceprezidents.
"AirBaltic" prezidents un izpilddirektors Bertolts Fliks piebilst: "Norčēpinga, gluži kā Gēteborga Zviedrijā un Kuopio, un Oulu Somijā, ir būtisks reģionālais centrs. Tajā ir liels pieprasījums pēc lidojumiem uz Rīgu – gan kā tiešo galamērķi, gan kā tranzītpunktu uz vairākām nozīmīgām pilsētām "airBaltic" maršrutu tīklā."

Sākotnēji "airBaltic" veiks tiešos lidojumus no Rīgas uz Norčēpingu trīs reizes nedēļā – trešdienās, piektdienas un svētdienās. Aviokompānija lidojumu veiks ar Fokker 50 tipa lidmašīnu, un tā ilgums būs 1 stunda un 35 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs, sākot no LVL 22 (SEK 346), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Patlaban "airBaltic" veic lidojumus uz septiņām Skandināvijas valstu pilsētām – Bergenu, Helsinkiem, Kopenhāgenu, Oslo, Oulu, Stavangeru un Stokholmu. 2008. gada vasaras sezonā, papildus lidojumiem uz Norčēpingu, "airBaltic" uzsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Billundu (Dānija), Kuopio (Somija) un Olesunnu (Norvēģija).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!