Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" vasaras sezonā atklās septiņus jaunus maršrutus Somijā un divus jaunus maršrutus no Tallinas, informē aviokompānija.

Jaunie maršruti ir daļa no aviokompānijas paplašināšanās stratēģijas Somijā un Igaunijā.

Papildus jaunajiem maršrutiem "airBaltic" uzlabos savu piedāvājumu Somijas patērētājiem, palielinot ikdienas lidojumus maršrutā Lapēnrata - Rīga un vasaras sezonā nodrošinot lidojumus katru dienu septiņas dienas nedēļā maršrutā Helsinki - Rīga. Pilnīgs "airBaltic" lidojumu saraksts pieejams uzņēmuma mājas lapā www.airbaltic.com.

Jaunie maršruti Somijā tiek ieviesti kopā ar somu valodas versijas atklāšanu mājas lapai www.airbaltic.com, kurā tiek piedāvātas pieejamas cenas un ērti lidojumi, ceļojumu komplekti (lidojumi + viesnīcas), kā arī vairāki citi produkti un pakalpojumi.

2010. gadā airBaltic atklās vismaz deviņus jaunus tiešo lidojumu maršrutus no Rīgas. Līdz šim aviokompānija jau ir paziņojusi par tādiem galamērķiem kā Madride, Belgrada, Vāsa, Ūmeo, Beirūta, Ammāna, Mančestra, Rovaniemi un Kūsamo. Pagājušā mēneša laikā airBaltic jau izsludinājusi kopumā 10 tiešo lidojumu galamērķus no Viļņas – Londona, Parīze, Minhene, Berlīne, Amsterdama, Roma, Hamburga, Mančestra, Dublina un Oslo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!