Zaļās karotītes jeb nacionālās pārtikas kvalitātes zīmes "Kvalitatīvs produkts" mēnesis ilgs līdz pat Ziemassvētkiem. Tā laikā plānots izglītot patērētājus par preču zīmes "Kvalitatīvs produkts" būtību, piešķiršanas kārtību, ražotājiem un produktiem, kā arī iesaistīt uzsāktajā interaktīvajā kampaņā "Zaļā karotīte kvalitatīvi vieno!".

Portāla draugiem.lv BRAIN spēle 'Ēd ar karotīti!'

Vai zini, kas ir nacionālās pārtikas kvalitātes shēma? Vai vari pateikt, kas ir preču zīmes "Kvalitatīvs produkts" patrons Latvijā? Vai nojaut, kuram dārzenim ir gods būt par šī gada starptautisko simbolu?

Portālā draugiem.lv līdz 16.decembrim vari izspēlēt brain tematisko spēli "Ēd ar karotīti!". Katrs, kas spēlē izmēģinās savus spēkus, varēs pievienoties Zaļās karotītes simboliskajai kustībai, uzliekot uz profila speciālo ikonu sirds formā!

 

Atrodi stilīgāko vietu uzlīmei!

Vai tev ir priekšstats par to, kur Zaļās karotītes uzlīme izskatītos visstilīgāk? Pasaki arī mums! Uzlīmē uzlīmi tavuprāt visstilīgākajā vietā, nofotografē un līdz šā gada 22.decembrim sūti mums: karotite@gmail.com, norādot savu vārdu un kontaktus. Uzlīmes vari atrast lielveikalos "Elvi", degvielas uzpildes stacijās "Virši-A", "Narvesen" tirdzniecības vietās, apdrošināšanas kompānijas "Ergo Latvija" filiālēs un "Forum Cinemas" vai arī vienkārši izveido pats (pamācību meklē vieno.karotite.lv sadaļā "uzlīmē") un izdrukā!

Interesantāko ideju autoriem balvā - iespēja tikt pie sava uzlīmju komplekta ar oriģinālajiem sabiedrībā zināmu personu parakstiem!

 

Vēlies pats savu uzlīmju kolekciju? Tas ir pavisam vienkārši.

Lai sāktu savas uzlīmes veidošanu, tev tikai jāuzklikšķina TE, un atvērsies jauns logs, kurā redzamo uzlīmi varēsi saglabāt uz datora.

Tagad to iespējams atvērt programmā, kurā uzlīmi vari papildināt, piemēram, ar Microsoft Paint (Start/All Programms/Accesories/Paint), izdrukāt un izdomātos papildinājumus piezīmēt ar roku.


 

Par Zaļās karotītes kustību

Pārtikas produkti ieņem ļoti nozīmīgu vietu mūsu dzīvē. Kādiem produktiem mēs dodam priekšroku diendienā? Kvalitatīviem un garšīgiem! Šo pārtikas produktu augsto kvalitāti apliecina preču zīme "Kvalitatīvs produkts" jeb tautā sauktā Zaļā karotīte uz produkta iepakojuma. Tā tiek piešķirta tikai tiem mūsu produktiem, kas iztur visas kvalitātes pārbaudes un kuru izejvielas ir izsekojamas, sākot no sēklas līdz pat nokļūšanai rūpnīcā.

Ja arī tu izvēlies šādus produktus, ja vēlies, lai to būtu aizvien vairāk, un gribi atbalstīt cilvēkus, kuri tos ražo, iesaisties kampaņā "Zaļā karotīte kvalitatīvi vieno!". Tās mērķis ir simboliski apvienot to sabiedrības daļu, kurai rūp pārtika, ko tā ēd.

 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!