close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Mimosa
  • ¾ glāzes atdzesēta šampanieša
  • ¼ glāzes apelsīnu sulas
  • Piepilda glāzi vispirms ar sulu, tad pārlej ar šampanieti. Dekorē ar apelsīna šķēlīti vai miziņu.

    Bellini

  • 3/4 glāzes atdzesēta šampanieša
  • ¼ glāzes svaigas persiku sulas
  • Lej glāzē sulu un pa virsu lej atdzesētu šampanieti. Gatavs pasniegšanai.

    Bezalkoholiskie kokteiļi Labs veids, kā būt jautrā svētku noskaņā un neuztraukties par to, kas un cik daudz tiek dzerts – dažu alkoholisko kokteiļu nealkoholiskās versijas.

    Shirley Temple

  • Nedaudz grenadīna
  • 250 ml Sprite
  • Lej grenadīnu garā glāzē, kurā ir Sprite.

    Jaunava Mērija

  • 250 ml tomātu sulas
  • Ielej nedaudz no Worchestershire, tabasco mērcēm, sāls un pipariem
  • Nedaudz citrona/ laima sulas
  • Selerija pēc garšas
  • Sajauc visu, pieber ledu un garnē ar selerijas kātu un laima šķēlītēm.

    Atvēsinošā dzērvene

  • 100 ml dzērveņu sulas
  • Nedaudz gāzēta ūdens
  • Lej viskija glāzē un dekorē ar laimu.
    Seko "Delfi" arī Instagram vai Telegram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form