Rīgas dzelzceļa stacijas centrālajā zālē notika Tūrisma attīstības valsts aģentūras rīkotās kampaņas "Redzi, Latvija runā!" atklāšana.

Projekta "Redzi, Latvija runā!" mērķis ir veicināt iekšzemes tūrismu gan ziemas aukstajos mēnešos, gan visa gada garumā.

"Redzi, Latvija runā!" kampaņas pamatā ir portāls ar interaktīvu karti, kurā var atrast un apskatīt dažādus tūrisma objektus un maršrutus, plānot savu ceļojumu pa Latviju, dalīties pieredzē, pievienot savus iecienītos objektus un maršrutus, kā arī iepazīt citu ceļotāju pieredzi. Projekta mērķis ir veidot ne tikai tradicionālu tūrisma objektu karti, bet arī uzkrāt informāciju par īpašiem atradumiem, kas piesaista cilvēku uzmanību un padara ceļošanu interesantāku.

Jaunā portāla www.redziruna.lv galvenais uzdevums ir radīt mijiedarbību starp tūrisma objektiem un Latvijas iedzīvotājiem, kas nodrošinātu abpusēju ieinteresētību un komunikāciju, veicinātu jaunu un interesantu piedāvājumu veidošanos, kā arī aktualizētu iekšzemes tūrismu kā vienu no iespējām ekonomikas sildīšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!