Foto: F64
Ozolnieku novada pašvaldībai ir informācija par vienu Ozolnieku novada iedzīvotāju, kura gāja bojā Zolitūdes traģēdijā. Līdztekus Rīgas Sociālā dienesta atbalstam pašvaldībā tiks izskatīta iespēja piešķirt papildu atbalstu traģēdijā cietušās sievietes bērnam, ģimenei piedāvātas arī bezmaksas psihologa konsultācijas.

Ozolnieku novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Kairiša informēja, ka Zolitūdes traģēdijā bojā gājusī sieviete dzīvoja Brankās, bet viņas deklarētā dzīvesvieta neatrodas Ozolnieku novadā. Ozolnieku novada pašvaldības speciālisti ir sazinājušies ar šīs sievietes ģimeni, ir apsekota situācija ģimenē, pārliecinoties, ka bojāgājušās bērns ir drošībā pie tēva.

Tāpat 10.decembra domes sēdē plānots izskatīt iespēju piešķirt papildu atbalstu traģēdijā cietušās sievietes bērnam un, protams, ģimenei piedāvātas arī bezmaksas psihologa konsultācijas, informēja Kairiša.

Kā ziņots, Rīgas Sociālajā dienestā nedēļas nogalē un pirmdien saņemti vairāk nekā 30 iesniegumi Zolitūdē cietušo bēru izdevumu segšanai un 10 000 latu pabalsta piešķiršanai, informēja Rīgas domē.

Rīgas Sociālais dienests sazinājās ar Salaspils, Ozolnieku, Bauskas, Valmieras, Jūrmalas, Liepājas un Brocēnu sociālajiem dienestiem, nododot informāciju par Rīgas domes piedāvātajām palīdzības iespējām cietušo vai bojāgājušo tuviniekiem, un lūdza veikt šo personu dzīvesvietas apsekošanu, lai noskaidrotu, vai cietušo vai bojāgājušo bērni atrodas drošībā un kurš pēc viena vai abu vecāku nāves uzņemsies bērna ikdienas aprūpi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!