Londonas policija ir apstiprinājusi, ka metro stacijā piektdienas rītā ticis sašauts iespējams pašnāvnieks spridzinātājs.
Televīzija "Sky" un "CNN" ziņo, ka vīrietis ticis sašauts Stokvelas stacijas tuvumā. No stacijas tikuši evakuēti cilvēki.

Telekanāls "Sky" tāpat vēsta, ka sašautais ir viens no četriem vīriešiem, kas ceturtdien organizēja sprādzienus Londonas transporta sistēmā.

Slēgtas arī divas metro līnijas, kas ved caur šo staciju, savukārt pilsētas austrumos aplenkta kāda mošeja. Policija ziņo, ka mošeja aplenkta, jo saņemti spridzināšanas draudi, taču spridzeklis nav atrasts. Apkārtējo māju iedzīvotājiem pavēlēts neiziet no savām dzīvesvietām.

"Viss, ko varu paziņot, ir tas, ka pēc Londonas policijas pieprasījuma mēs esam īslaicigi slēguši "Viktorijas" līniju starp Viktorijas un Brikstonas stacijām, kā arī "Ziemeļu" maršrutu starp Kenningtonas un Mordenas stacijām", paziņojis Londonas transporta sistēmas pārstāvis.

Tajā pašā laikā ar "Al-Qaeda" it kā saistīta organizācija ir uzņēmusies atbildību par ceturtdienas eksplozijām Londonas transporta sistēmā, kas, kā ziņots, ievainojuši vienu cilvēku.

Grupa "Abu Hafs Al-Masri Brigāde" tāpat uzņēmusies atbildību arī par 7.jūlija terora aktiem Londonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!