Uzņēmējs Gints Lazdiņš nākamnedēļ plāno vērsties tiesā pret Latvijas Televīziju (LTV) un citiem masu medijiem par goda un cieņas aizskāršanu, publiski apvainojot viņu krāpšanā, tāpat uzņēmējs prasīs piedzīt radītos zaudējumus, kas “mērojami vairākos simtos tūkstošu latu”, jo pēc skandāla izjuka vairāki darījumi.
Tāpat uzņēmējs vērsīsies pret Notāru padomes priekšsēdētāju Ilzi Pilsētnieci, jo viņa esot ieinteresēta Lazdiņa apmelošanā un atrodas interešu konflikta situācijā. Lazdiņš plašāk nepaskaidroja, kādā veidā šajā skandālā ir iesaistīta Pilsētniece, solot par to paziņot nākamnedēļ.

Uzņēmējs portālam “Delfi” sacīja, ka visi darījumi ar nekustamo īpašumu notikuši likumīgi saskaņā ar līgumiem un Civillikumu, tāpēc viņš vērsīsies pret masu medijiem par viņa apmelošanu.

Viņš norādīja, ka advokāts Rolands Bortaščenoks, kurš pārstāv sirmgalvi Ainu Gervjatovsku, kura iesniegusi tiesā prasību pret Lazdiņu par viņai piederošā dzimtas īpašuma - zemes un ēku pārdošanu, ir ieinteresēts šajā skandālā. Lazdiņš skaidroja, ka nesen ir iegādājies kādu īpašumu, kuru gribējis nopirkt advokāts.

Lazdiņš pašlaik konsultējas ar advokātiem un tiesā vērsīsies nākamnedēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!