Aprīlī atklāts pirmais specializētais ēdienu recepšu portāls. Portāls ap un par ēdieniem, receptēm, gatavošanu un citām gastronomiskām izvirtībām. Portāla ideja un arī realizācija pieder trīs puišiem - Ansim, Mārtiņam un Reinim.
Tā nav tikai mūsu dāvana daiļajam dzimumam, paši mīlam gatavot un līdz šim vienmēr nācās saskarties ar recepšu trūkumu internetā latviešu valodā, - tā portāla veidotāji. Tā arī radās ideja par recepšu portālu latviešu valodā.

Realizācija aizsākās jau 2004. gada nogalē, kad tika rīkots recepšu iesniegšanas konkurss, kurā recepšu iesniedzēji varēja laimēt dažādas balvas. Simtiem dalībnieku trīs mēnešu laikā iesniedza vairākus tūkstošus recepšu, kas tagad skatāmas portālā. Gan, ne visas. Jo lielākoties receptes bija jārediģē un daļa recepšu vienkārša laika trūkuma dēļ vēl nav ievadītas. Šis process nepārtraukti turpinās.

Tāpat pagaidām turpinās programmēšanas darbi, tādēļ portāla administrācija lūdzu apmeklētājus būt iecietīgiem pret iespējamām kļūdām, un ziņot par tām.

Arī tagad apmeklētāji ir aicināti pievienot sev zināmas receptes. Jo tikai tādā veidā iespējams izveidot plaši pieejamu informācijas avotu latviešu valodā.

Portālā kā interesants papildinājums izveidots sava veida “klubiņš”, kura reģistrētie lietotāji var saņemt komentārus par receptēm viesu grāmatā, skatīt informāciju viens par otru, vērot dažādus topus un piedalīties diskusiju forumā.

Un galvenais, šeit ir pieejamas daudz un daudzveidīgas ēdienu receptes latviešu valodā. Un par to skatīšanu nekas nav jāmaksā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!