Pludmalē aptuveni piecus kilometrus uz ziemeļiem no Pāvilostas 5.jūlija vakarā atrasts no jūras izskalots zēna ķermenis. Noslīkušais zēns atpazīts kā 1997.gadā dzimušais peldētājs, kurš 25.jūnija vakarā pazuda jūrā pie Pāvilostas mola.

Par to informēja Liepājas pilsētas un rajona Policijas pārvaldes Administratīvā biroja 1.nodaļas priekšnieks Guntis Gēbelis.

5.jūlijā pēc plkst.18 Valsts policijā saņemta informācija no Jūras spēkiem, ka pludmalē netālu no Pāvilostas atrasts izskalots zēna ķermenis. Izskaloto zēnu atradusi privātpersona, kas ziņojusi glābējiem.

Jau ziņots, ka 25.jūnijā, pēc kāda aculiecinieka stāstītā, Pāvilostā straume jūrā ienesa 12 gadus vecu zēnu.

Zēna meklēšanu sāka Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs (MRCC Riga), iesaistot Krasta apsardzes kuģi "Saule" un Gaisa spēku helikopteru, taču meklēšana beidzās bez rezultātiem.

Kā iepriekš informēja Pāvilostas pašvaldības policists Aivars Alnis, pusaudzis bija Pāvilostas iedzīvotājs. Zēns bija iegājis jūrā peldēt Pāvilostas pludmalē pie mola, bet straumes viņu aiznesušas jūrā. Pusaudža vienaudzis centies viņu glābt, bet tas neesot izdevies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!