Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 6. novembrī, LTV1 plkst. 19:15 sāksies TV viedspēles Ciemos fināla posms, kurā sacensību pametīs un mājās dosies viena no piecām komandām. Spēlētāju tālākais liktenis izšķirsies Aucē, jo kādam no Latvijas novadiem tas būs pēdējais spēles posms.

Sestā raidījuma laikā dalībnieki veiks uzdevumus vietā, kur neviena no komandām nav vietējā.

Slēpto vērtību meklētāji satiksies gleznainajā Latvijas dienvidu metropolē Aucē, lai izzinātu vērtības, kas Zemgali padarījušas slavenu Latvijā un pasaulē. Būs jāatmasko pazudušie elementi Auces pilī, jādodas uz Zikurātu un jāveic foto orientēšanās leģendām apvītajā Pokaiņu mežā.

Spēles laikā izvirzījušies vairāki līderi, bet kā visām komandām veiksies viņiem svešā pusē un bez sagatavošanās iespējām, varēs redzēt jau sestajā raidījumā. Tagad komandas varēs pārbaudīt, vai līdz šim pielietotie līdzekļi ir labākā izvēle uzvarai.

Komandu veikumu ietekmēs arī iepriekšējo spēļu rezultāti, jo, summējot iepriekšējās uzvaras, līderiem tiks piešķirtas zināmas priekšrocības uzdevumu izpildē.

Līdz šim neviena no piecām komandām spēli nepameta, šajā un vēl divās sērijās skatītāji varēs vērot vēl azartiskāku sacensību, jo spēle sākusies pa īstam un tās rezultātā izšķirsies varošākās un viedākās Latvijas novada titula ieguvējs.

Ciemos dalībnieki aizstāv ne tikai sava ciema godu, bet cīnās arī par balvām no Latvijas Mobilā Telefona, kas kopā ar VFS Films ir šīs spēles veidotāji.

Skatītāji piecu novadu komandu spēlei var sekot līdzi katru ceturtdienu LTV1 ēterā plkst. 19:15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!