Recepte 4 personām: 1 kārba (250 g) persiku kompota bez cukura; 410 g vājpiena biezpiena; 1 ēd.k. cukura; 1 neliela glāzīte apelsīnu liķiera (20 ml); 4 tējk. smalcinātu valriekstu.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Pagatavošana:

Persikiem notecina sulu, sagriež kubiņos. Divas ēdamkarotes persiku atstāj dekorēšanai, pārējos sadala 4 saldēdiena traukos.

Biezpienu samaisa ar persiku sulu, cukuru un apelsīnu liķieri. Biezpiena krēmu uzliek uz persikiem un dekorē ar smalcinātiem riekstiem un persiku gabaliņiem.

Padoms: ļoti garšīgs saldais ēdiens sanāk, ja persikus aizstāj ar apelsīnu mīkstumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai Telegram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form