Sastāvdaļas:
Griež laimus uz pusēm un izspiež sulu, sagatavo avokado, mīkstumus liek nemetāliskā traukā, pievieno laimu sulu un buljonu, sablenderē. Pieliek krējumu, tekilu, Tabasco mērci un nedaudz sakuļ, nogaršo, ja nepieciešams, liek vēl laima sulu, Tabasco un sāli. Uzliek traukam vāciņu un liek ledusskapī vismaz uz stundu.
Sagriež kubiciņos tomātus un rupji sagriež koriandru. ¾ no tomātiem un koriandra iejauc zupā, pārējo atstāj rotāšanai. Ja zupa šķiet pārāk bieza, pielej vēl buljonu, nogaršo. Pasniedz ar tortilju grauzdiņiem.
Piezīme: Lai uzlabotu tortilju garšu, es sarīvēju Čedaras sieru, sagriežu mazos gabaliņos sarkanos piparus, puravus. Lieku uz plāts tortiljas, pārkaisu ar sieru, pipariem un puraviem, grilēju tuvu karstuma avotam, līdz siers izkusis un izveidojis burbuļus.