Latvijas aviosabiedrība "airBaltic" atver savu biroju Sanktpēterburgā. Biroja atvēršana ir nozīmīgs solis aviosabiedrības darbības paplašināšanā Austrumeiropā. Patlaban airBaltic biroji jau darbojas Rīgā, Viļņā, Berlīnē, Kijevā, Minskā un Maskavā.
""airBaltic" biroja atvēršana Sanktpēterburgā ir nozīmīgs sasniegums aviosabiedrības attīstībā un veicinās aiosabiedrības klātbūtni slavenākajā kultūras un darījumu centrā Eiropā un Baltijas jūras reģionā. Mūsu mērķis ir pasažieru skaita palielināšana starp Sanktpēterburgu, Baltijas valstīm un citiem "airBaltic" lidojumu galamērķiem Eiropā jau tuvākajā nākotnē," "airBaltic" prezidents Bertolts Fliks.

Latvijas Republikas Ģenerālkonsule Sanktpēterburgā Iveta Sers saka: "Latvijas un Rīgas sadarbība ar Sanktpēterburgu veiksmīgi attīstās biznesa, tūrisma, kultūras, kā arī citās jomās, un šo pozitīvo tendenci stiprina regulāra satiksme un tās attīstība starp abām pilsētām. "airBaltic" biroja atvēršana Sanktpēterburgā nodrošinās sakaru starp Rīgu, Sanktpēterburgu un lielākajām Eiropas pilsētām pāraugšanu jaunā, daudz augstākā kvalitātē."

airBaltic jaunais birojs atrodas Sanktpēterburgas centrā, vēsturiskā ēkā, kurā 1930. gados atradās Latvijas Republikas Goda konsulāts. Biroja adrese ir Bolshaja Morskaja iela 53/8, birojs atrodas vienās telpās ar ceļojumu aģentūru "Irida Travel Agency".

Patlaban "airBaltic" veic lidojumus uz trim Krievijas pilsētām – Maskavu, Sanktpēterburgu un Kaļiņingradu. No Rīgas uz šīm pilsētām tiek veikti pavisam 25 tiešie lidojumi katru nedēļu. No tiem desmit lidojumi uz Maskavu, vienpadsmit uz Sanktpēterburgu un četri uz Kaļiningradu. "airBaltic" sadarbojas ar aviokompānijām "Aeroflot" lidojumu veikšanā uz Maskavu, un "Rossiya" lidojumu veikšanā uz Sanktpēterburgu un Kaļiningradu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!