Baložu dome trešdien vienbalsīgi apstiprināja precizējumus un pilnveidojumus Baložu pilsētas teritorijas plānojuma pirmās redakcijas darba uzdevumā, informēja domes priekšsēdētājs Andis Adats.
Nolemts pilnveidot teritorijas plānojumu atbilstoši institūciju atzinumiem un sabiedriskās apspriešanas rezultātiem, un sagatavot tā galīgo redakciju, piesaistot darba grupā arī iedzīvotāju pārstāvjus.

"Pirmajā sabiedriskajā apspriešanā saņēmām ļoti daudz iedzīvotāju priekšlikumu un ierosinājumu, kas šodien tika apkopoti, apstiprināti un nodoti projektētāju firmas izvērtēšanai," sacīja Adats.

Viņš noliedza Baložu domes opozīcijas iepriekš izplatītās ziņas, ka šodien, ignorējot 72% vēlētāju viedokli, varētu tikt apstiprināts pilsētas teritorijas attīstības plāns.

"Šodien darba kārtībā bija paredzēts izskatīt precizējumus un pilnveidojumus Baložu pilsētas teritorijas plānojuma pirmās redakcijas darba uzdevumā, un pirms plānojuma galīgās pieņemšanas gaidāma vēl viena, trīs nedēļu ilga sabiedriskā apspriešana," sacīja Adats.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!