Bauskas dome ir izsludinājusi konkursu par tiesībām iznomāt pašvaldībai piederošu zemesgabalu, lai tajā tiktu uzbūvēts publisks peldbaseins.
Bauskas domes Īpašumu apsaimniekošanas nodaļas vadītājs Valdis Čačs informēja, ka konkursā tiks izvēlēts saimnieciski izdevīgākais piedāvājums, ar kura iesniedzēju tiks slēgts zemes nomas līgums uz 12 gadiem.

Čačs skaidroja, ka pašvaldība nomai piedāvā jau sagatavotu zemesgabalu un ierīkos arī komunikācijas. Bauskā jau vairākus gadus ir iecere uzbūvēt publisku peldbaseinu, bijusi arī interese no uzņēmēju puses, taču līdz šim neviens investors ieceri nav realizējis.

Zemesgabals atrodas Bauskā, Salātu ielā 5A, un tā platība ir 0,493 hektāri. Zemesgabala nosacītā gada nomas maksa ir noteikta 4435,68 latu apmērā.

Pretendenti ar konkursa dokumentiem varēs iepazīties un tos saņemt Bauskas pilsētas domes kancelejā, Uzvaras ielā 6. Piedāvājumi jāiesniedz līdz 31.jūlijam. Pretendentiem ir jāiesniedz piedāvājuma nodrošinājums, kura minimālais apmērs ir 50 000 latu.h

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!