Bumbieru kūka. Foto: Dansukker

Sastāvdaļas 8 porcijām:

  • 4–6 bumbieri
  • 100 ml kviešu miltu
  • 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 tējkarotes dabīgās vaniļas cukura
  • 3 olas
  • 225 ml piena
  • 100 ml cukura
  • close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma
    Pagatavošana:

    1. Sakarsē krāsni līdz 225°C. Ieziež pīrāgu formu.

    2. Nomizo bumbierus, sadala uz pusēm un izņem sēklas. Sagriež bumbieru pusītes šķērsām uz pusēm šķēlītēs, lai šķēles paliek ar malām klāt viena pie otras. Liek pusītes formā.

    3. Samaisa miltus, cepamo pulveri un dabīgās vaniļas cukuru. Sakuļ kopā olas un pienu. Pievieno miltu maisījumu un sajauc vienmērīgu masu. Uzlej masu uz bumbieriem.

    4. Pārkaisa bumbierus ar cukuru. Cep krāsns vidusdaļā 15 minūtes, pēc tam samazina temperatūru līdz 175 grādiem un cep vēl 20 minūtes.

    5. Pasniedz vēsu ar viegli sakultu krējumu.

    Seko "Delfi" arī Instagram vai Telegram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form