Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 30. oktobrī, LTV1 plkst. 19:15 skatītājus priecēs TV viedspēles Ciemos piektā sērija, kur tās dalībnieki spēkosies un audzēs rūdījumu bijušajā pierobežas dzelzceļa pilsētā Vaiņodē.

Piektā raidījuma laikā dalībnieki veiks uzdevumus padomju laikā rūpīgi kontrolētā zonā un meklēs Valhalu un Valteru, restaurēs Vecās Embūtes baznīcas panorāmu, dosies uz nomaļu vietu, kur slēpjas masonu simbols Iluminātu acs.

Vaiņodnieki ir pārliecināti, ka viņi raidījumā godam nes kurzemnieku vārdu, jo spēlē tikai pašu spēkiem, saprātīgi un ar godīgiem nosacījumiem, turklāt prot būt taupīgāki par citām komandām, atsakoties pat no raidījuma vadītāja Kozmena vilinošajiem pāris eiro darījumiem.

Kā viņiem veiksies pašiem savā dzimtajā pusē, vai spēs būt ātrāki un viltīgāki par pārējiem un vai godīgums ir sabiedrotais ceļā uz uzvaru, varēs redzēt jau piektajā raidījumā.

Šajā sērijā varēs sekot līdzi arī Viesītes komandas līdz šim tik pārliecinošajam uzvaras skrējienam, jo pēc negadījuma Baldonē, kur, veicot kārtējo raidījuma uzdevumu, ceļa traumu guva vidējās paaudzes pārstāvis Alfons Žuks, spēles līderu solis vairs nebūs tik raits.

Viesītes sniegumu arī apgrūtinās un spriedzi pārējos dalībniekos radīs uzdevumi, kuru izpildei nepieciešams daudz pārvietoties un mērot tālu ceļu.

Līdz šim neviena no piecām komandām spēli nepameta, pēc šīs sērijas sāksies vēl azartiskāka sacensība, jo līdz finālam nokļūs tikai trīs komandas, kuras sacentīsies par varošākā un viedākā Latvijas novada titulu.

Televīzijas viedspēle Ciemos ir Latvijas Mobilā Telefona un VFS Films kopdarbs. Raidījumu LTV1 ēterā var redzēt katru ceturtdienu plkst. 19:15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā. 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!