Foto: Publicitātes attēli

Tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam, Daugavpils teātrī top jautrs un izklaidējošs svētku koncertuzvedums visai ģimenei "Pauka un Šmauka Ziemassvētki" latviešu un krievu valodā, portālu "Delfi" informē teātra pārstāvji.

Iestudējuma pirmizrāde paredzēta 19. decembrī plkst. 18:30. Iestudējuma režisors ir Māris Korsiets, mākslinieks Egils Viļumovs un producente Kristīne Veinšteina. Lomās iejutīsies Līga Ivanova, Miroslavs Blakunovs, Inese Ivulāne-Mežale, Milena Rožanska un Ritvars Gailums vai Mihails Samodahovs.

Iestudējuma galvenie varoņi ir daudzām paaudzēm jau labi zināmie, palaidnīgie un sirsnīgie zaķēni Pauks un Šmauks, kuru nerātnie piedzīvojumi Ziemassvētkus gaidot iemūžināti izrādē. Pie abiem draugiem ciemosies un skatītājus priecēs Daugavpils cirka studija, deju grupa "Depils Originals" un citi pilsētas dziedošie un dejojošie kolektīvi.

Savukārt 23. decembrī plkst 12:00 iestudējuma apmeklētājus gaidīs pārsteigums. Daugavpils teātri ir apsolījis apmeklēt galvenais Krievijas Salavecis no pilsētas Veļikij Ustjug.

Izrādes "Pauka un Šmauka Ziemassvētki" decembrī:
Trešdiena 19. decembris plkst. 18:30 (pirmizrāde)
Ceturtdiena 20. decembris plkst. 10:00
Piektdiena 21. decembris plkst. 12:00
Svētdiena 23. decembris plkst. 12:00
Piektdiena 28. decembris plkst. 16:00

Biļetes iespējams iegādāties Daugavpils teātra kasē (654 26520), t/c "Ditton" nams (sestdiena, svētdiena) un "Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!