Foto galerija

$additional_videos = array ( array ('http://v.delfi.lv/d/zaneunjekabs.avi.ff.flv', 'http://v.delfi.lv/d/dejo_20080305-1228.jpg'), ); include "$includes_dir/video_additional.inc"; ?>

Dagmara Legante un Oļegs Kuzņecovs - Viņu izpildījumāredzējām ļoti neparastu džaivu. Neparastu muzikāli un vizuali. Viņi bija drosmīgi, jo mūzikālajā pavadījumā izmantoja pazīstamu krievu dziesmu. Viņu priekšnesums tika novērtēts kālabs.

Linda Leen un Roberts Nemiro - Viņi startēja kā otrie un šoreiz tas bija tango. Bet bez parastā tango deju elementiem mēs redzējām interesantu teatralizāciju bez papildus elementiem. Šis pāris savos priekšnesumos neizmanto dažādus atribūtus, bet vairāk domā par dejas techniku.

Raivis Vidzis un Viola Abrāmova - Viņi savā džaivā izmantoja Elvisa Preslija tēlu. Deja bija viegla un rotaļīga. Tērpi bija amizanti – Violai kājās bija nevis profesionalas deju kurpes, bet gan botas, kas lieliski papildināja dejas tēlu.

Agris Blaubuks un Laura Kosīte - Agris un Laura parādīja lielisku tango – ar perfektu techniku un lieliskiem dejas elementiem. Un tas viss neskatoties uz Agra kakla traumu. Pirms pārriades Agris izmantoja profesionāla sporta maniera pakalpojumus, lai priekšnesu ma laikā nejustu sāpes un izdarītu visu kā nākas.

Uldis Marhilēvičs un Ņina Bezzubova - Kā parasti lielisks priekšnesums. Lai arī šonedēļ visiem gāja grūti – Uldis nekādi nespėja apgūt atsperīgo džaiva soli viņu priekšnesums bija atsperīgs un azartisks. To manīja arī žūrija, kura šo pāri novērtēja ļoti augstu.

Ingrīda Circene un Kristaps Cīrulis - Šis pāris izpildīja tango. Un lai arī deja tapa 2 dienu laikā sniegums bija labs. Visu nedēļu Ingrida bija Ņujorkā A NO sēdēs, tāpēc laika trenniņiem praktiski nebija. Žūrija šim pārim piešķīra vismazāko punktu skaitu, turklāt no Ilzes Jaunalksnes dzirdējām arī izteikumu, ka visdrīzāk Ingridai un Kristapam šī būs noslēdzošā šova nedēļa. Kad pārējie dalībnieki izdzirdēja šo komentaru visi izrādīja Ingridai un Kristapam milzīgu atbalstu un interviu telpā sagaidīja šo pāri kājās stāvot un aplaudējot. Arī skatītāji sasparojās un rezultātā Ingrida un Kristaps šovu turpina.

Aisha un Māris Pūce - Viņu džaivs kā jau paredzējām bija neparastā izpildījumā ar sarežģītiem akrobātiskiem trikiem. Bet šoreiz žūrija pārmeta pārim paredzamību un ieteica būt daudzveidīgākiem savos priekšnesumos.

Ints Teterovskis un Ieva Kemlere - Rezdējām skaistu tango. Lai arī Ints ir ļoti aizņemts un ar Ievu satiekas deju zālē tikai vēlās vakara stundās svētdienas vakarā to nevar manīt. Ieva atzist, ka ar Intu strādāt nav viegli, jo viņam ir smags raksturs, bet rezultāts ir.

Jēkabs Nākums un Zane Prokofjeva - Viņi bija mūsu noslēdzošais pāris un par nožēlu arī tas, kurš palika neizsaukts pārraides beigās. Viņi šovu pamet. Bet savā atvadu runā Jēkabs neizrādīja rūgtumu, jo atzīst, ka tas bija viņa lielākais mūža izaicinājums. Šīs pārraides īpašā viešņa bija dziedātāja Ance Krauze, kura 4 dienu laikā apguva argentīnas tango. Šis priekšnesums atšķīrās no tango standartdejotāju izpildījumā- atšķirīga stāja, ķermeņa pozicijas. Viņas partneris Lūkass Molina Gacons ir no Argentīnas, kur bija piedalījies līdzīgos šovos.

Šova raidījumus pilnā apjomā iespējams noskatīties www.tv3.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!