Portāls "Delfi" turpmāk saviem lasītājiempiedāvās ērtāko notikumu afišu Latvijas interneta vidē afisa.delfi.lv, kurā būs iespējams iegūtpilnīgu informāciju par sava laika plānošanu cilvēkiem, kas vēlas apmeklētkultūras, izklaides, sporta un dažāda cita veida pasākumus.

Izmantojot "DELFI Afišu", būs ērti plānot laiku gan tiem, kas vēlas apmeklēt konkrētu izstādi, izrādi, kinofilmu, gan tiem ļaudīm, kas labprāt ieraudzītu dažāda spektra piedāvājumu. Iespējams atlasīt konkrēta veida notikumus, iespējams meklēt notikumus pēc atslēgas vārdiem, iespējams plānot savu laika pavadīšanas programmu tuvākajās dienās, nedēļas nogalē, mēnesī, vai norādot jebkuru laika posmu.

Lielāko daļu no notikumiem pavadīs sīkāki apraksti par to, kas īsti konkrētajā izstādē, izrādē, filmā, sporta spēlē utml. notiks, kā arī ilustrācijas ar šo notikumu publicitātes attēliem.

Portāls "Delfi" aicina lasītājus izmantot šo ērto rīku, lai plānotu sava laika pavadīšanu, bet pasākumu organizētājiem iesūtīt ziņas par pasākumiem, lai par tiem uzzinātu plašā "Delfi" auditorija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!