Foto: Publicitātes foto
Rīgas Domā, 9.decembrī, plkst. 19.00 notiks Ziemassvētku labdarības koncerts "Doma baltās domas", kura ienākumi tiks ziedoti Latvijas neatkarībai veltītās vitrāžas "Ar degsmi par brīvu Latviju" izveidē.

Koncerts būs īpašs ar to, ka mūziķi, līdztekus pašu izvēlētiem skaņdarbiem un īpašām, speciāli koncertam radītām vizualizācijām, stāstīs savu īpašo Ziemassvētku notikumu, stāstu, pārdomas. Īsi pirms koncerta aicinām "Delfi" lasītājus iepazīties ar pāris no tiem. Šoreiz savas Ziemassvētku baltās atmiņas atklāj dziedātāja Aija Andrejeva.

Es ar lielu smaidu, siltumu un mīlestību atceros mūsu ģimenes Ziemassvētkus.

Kad vakariņas bija paēstas un dāvanas saņemtas nāca laiks vakara neoficiālajai daļai, kurā parasti mēs ar māsu sarīkojām koncertu vai improvizētu izrādi.

Parasti šajos mūsu uzvedumos māsai bija galvenās lomas, princeses un citas skaistules, man atlika vien spēlēts ko necilāku, bieži vien arī vīriešu lomas.

Bet šie Ziemassvētki bija izņēmums, jo man beidzot bija ko likt pretī, lai iegūtu princeses lomu - kopš septembra jau spēlēju flautu. Kas man arī deva iespēju pretendēt uz galveno princeses lomu un tā arī notika, man par lielu brīnumu. Māsai nācās piekāpties un ļaut man spēlēt princesi, kas man bija īsts Ziemassvētku brīnums. Vēl lielāks brīnums bija tas, ka māsa piekrita būt mans princis. Mani izglāba mana burvju flauta!

Koncertu organizē sabiedriskā kustība "Mans Doms".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!