Valija Ansviesule. Foto: RIMI

Valija Ansviesule audzina kuplu mazbērnu pulciņu un brīvajā laikā pieskata arī savu draugu un kaimiņu bērnus, un viņai nācies saskarties ar situāciju, kad jāpagatavo pēc iespējas lētāks, veselīgāks un garšīgāks ēdiens. Valija atzīst, ka vienkāršie ēdieni ir paši garšīgākie — tiem ir tīra garša. Turklāt jebkuru parastāko ēdienu iespējams padarīt neparastu, izmantojot garšvielas, kā arī ar noformējumu.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form