Signe Bierande vada Naudas plānošanas centru (NPC) - tā ir vienīgā bezpeļņas organizācija Latvijā, kura iedzīvotājiem bez maksas sniedz konsultācijas finanšu jautājumos. NPC vadītājai ir iegūts maģistra grāds Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē, šobrīd - doktora studijas pedagoģijas zinātnē, promocijas darbs par mūžizglītību.

NPC ir neatkarīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras galvenais darbības mērķis ir Latvijas iedzīvotāju informēšana un konsultēšana par personīgo budžeta plānošanu un citām ar naudu saistītām tēmām. Centru 2007. gada maijā dibināja AS GE Money (tagad - AS GE Money Bank), kas visā pasaulē rūpējas par cilvēku izglītošanu finanšu jautājumos, un Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola.

Balstoties uz iedzīvotāju augsto interesi, centra eksperti un tā vadītāja Signe Bierande informē sabiedrību par aktuālām finanšu tēmām, visā Latvijā rīkojot bezmaksas seminārus, gatavojot informatīvus izdales materiālus, regulāri papildinot un aktualizējot informāciju NPC mājaslapā www.vissparnaudu.lv, organizējot materiālus masu medijos, atbildot uz iedzīvotāju iesūtītajiem jautājumiem, kā arī rīkojot citas aktivitātes. 

Sadaļā "Delfi Sievietēm" NPC vadītāja Signe Bierande sniedz atbildes uz lasītāju jautājumiem par:

  • Sabalansēta ģimenes budžeta veidošanu,
  • Budžeta plānošanas veidiem,
  • Budžeta plānošanas rīkiem,
  • Uzkrājumu veidošanu,
  • Ietaupīšanas veidiem un iespējām,
  • Citiem, ar ģimenes budžetu un naudu, saistītiem jautājumiem.

Ja vēlies saņemt atbildi uz jautājumu par kādu no šīm tēmām, raksti vēstuli Delfi Sievietēm redaktorei: sieviete@delfi.lv, pievienojot norādi "NPC" un atbilde tiks sniegta mēneša laikā sadaļā Ekspertu padomi - Nauda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!