Foto: Publicitātes foto
Apmeklēji izstādi-gadatirgu "Balttour 2011" un tev līdzi bija fotokamera? Tad tajā noteikti slēpjas ne viena vien interesanta fotogrāfija. Izvēlies labāko un piedalies konkursā ""Balttour 2011" labākais fotokadrs".

Aicinām iesūtīt foto, kas atspoguļo "Balttour 2011" norisi. Fotogrāfijas ar īsu foto komentāru gaidīsim no šodienas līdz pat 1. aprīlim uz e-pasta adresi: aiga.vocisa@balttour.lv ar norādi fotokonkursam ""Balttour 2011" labākais fotokadrs". Visi iesūtītie foto, kas atbildīs noteikumiem, tiks publicēti "Balttour" mājas lapā: www.balttour.lv sadaļā Konkurss. Piedalies arī tu!

Konkursa noteikumi

1. Lai piedalītos konkursā, ir jāiesūta VIENA fotogrāfija JPG formātā, kuras izmērs nedrīkst pārsniegt 1 MB.

2. Fotogrāfijai ir jābūt tehniski kvalitatīvai un saturiski augstvērtīgai.

3. Iesūtot fotoattēlu, autors apliecina, ka ir šīs fotogrāfijas autors vai arī tā ir no personīgā arhīva.

4. Iesūtot fotogrāfiju, autoram ir jānorāda precīzs vārds, uzvārds, e-pasta adrese, tālruņa numurs, kā arī fotoparaksts (foto komentārs).

5. Piedaloties konkursā, autors izsniedz "Balttour" rīkotājiem vienkāršu licenci darbu izmantošanai interneta vietnē www.balttour.lv un citiem ar izstādi "Balttour" saistītajiem publicitātes mērķiem.

6. Iesūtītās fotogrāfijas vērtēs "Balttour 2011" rīkotāju izvirzīta žūrija.

7. Konkursa uzvarētāji tiks pasludināti 2011. gada 5. aprīlī. Uzvarētāju vārdi tiks publiskoti tīmekļa vietnē www.balttour.lv. Konkursa rīkotāji ar uzvarētājiem sazināsies personīgi, lai vienotos par balvu saņemšanu.

  

Balvas

Visjaukākās fotogrāfijas autors jeb 1. vietas ieguvējs saņems dāvanu karti - iespēju četrām personām izbaudīt ekskursiju pa lauku sētu "Jaunbomji", dāvanu karti - divu kanoe laivu noma nobraucienam no Mazsalacas tilta līdz Skaņamkalnam un dāvanu karti Ls 20 vērtībā laivošanai www.juraslaivas.lv maršrutos 2011. gada sezonā.

2. vietas ieguvējs saņems dāvanu karti - iespēju četrām personām izbaudīt ekskursiju pa lauku sētu "Jaunbomji" un dāvanu karti - iespēju visai ģimenei pavadīt neaizmirstamus brīžus, zirga pajūgā apbraukājot Ziemeļlatviju.

3. vietas ieguvējs iegūs savā īpašumā dāvanu karti - iespēju vienai personai bez dalības maksas piedalīties visos trīs velobrauciena Mazsalacas Novada kauss posmos.

Pārējie pieci interesantāko fotogrāfiju autori balvā saņems ģimenes ieejas karti Naukšēnu Cilvēkmuzejā 2011. gadam.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Kaut arī laukā valdīja sals un vējš, teju vai katrs apmeklētājs steidza nofotografēties pie skulptora Ulda Zariņa veidotā trīs metrus garā ledus bāra, kā arī kopā ar Sibīrijas haskijiem.

  

Gaidām foto!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!