Foto: Publicitātes foto

Vokālā grupa "Framest" izsludinājusi koncertu sērijas "Svētki ledus pilī" nakts papildus koncertu 29.decembrī, pulksten 21 Spīķeru koncertzālē, portālu "Delfi" informē grupas menedžmenta pārstāvji.

Papildus nakts koncertā grupa cienās ar piparkūkām un karstvīnu, priecēs ausis ar jaunā albuma svētku programmu, noslēdzot aktīvo decembra koncertu sēriju. Koncertam Rīgā grupa veido pārsteigumus un pirmajiem 50, kuri iegādāsies biļetes uz nakts koncertu, jaunais grupas albums "Svētki ledus pilī" – par brīvu.

Koncertu grupa veidos kā kolāžu no skaistākajām, mīļākajām un atraktīvākajām Ziemassvētku dziesmām, veidojot brīnumu. Sākot no bērnības brīnumiem dziesmā "Zvaniņš Skan" līdz sirds melodijām jaunās svētku kompozīcijās.

"Ar vislielāko prieku un nepacietību gaidām tikšanos ar mūsu klausītājiem, jo – tikai iepriecinot viņus un dāvājot svētku sajūtu publikai, mēs paši svinam un priecājamies par svētku laiku. Mūziķa dāvināšanas prieks ir klausītāja svētku sajūtas uzburšana!" stāsta grupas mākslinieciskais vadītājs Jānis Ķirsis.

Grupa "Framest" pastāv kopš 2005. gada un ir profesionālākā a cappella grupa Baltijas valstīs. "Framest" ir pieci draugi un profesionāli un daudzpusīgi dziedātāji – Beāte Zviedre (soprāns), Elīna Šmukste (alts), Mikus Abaroniņš (tenors), Jānis Ķirsis (baritons) un Edgars Janovs (bass).

Grupas sasniegumu sarakstā ir koncerti Latvijā un ārzemēs, tomēr vislielāko atpazīstamību ieguva, vasarā piedaloties starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā "Jaunais Vilnis 2012".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!