28 gadus vecais Valentīns Fisuņenko, kuram piektdienas vakarā uztriecās divas automašīnas pēc kārtas, guvis vien samērā nelielas traumas, ziņo laikraksts "Kurzemes vārds".

Jau ziņots, ka piektdienas vakarā Grobiņas pagastā uz Grobiņas – Embūtes ceļa automašīna "Ford Transit", veicot apdzīšanas manevru, notriekusi gājēju, kas soļojis pa ceļa kreiso pusi. Tūlīt pēc tam viņam virsū uztriekusies pretī braucošā automašīna "Nissan Patrol".

Par brīnumu, Valentīns ticis cauri ar samērā nelielām traumām – sasistu galvu, apdauzītu roku un kāju. Slimnīcā viņš pats jau var staigāt, tikai sāpot sasitās vietās. Mediķi gan teikuši, ka tas pat ir labi. Daudz ļaunāk būtu, ja sasistās rokas un kājas nejustu. Bet sāpes nozīmē, ka ķermenis ir dzīvs, tātad atveseļojas, norāda laikraksts.

No nelaimes gadījuma Valentīns neko daudz neatceras. "Kopā ar brāli autobusā atbraucām uz veikalu Grobiņā. Bet atpakaļ devos kājām. Viss notika pie Ālandes upītes. Neko daudz no tā neatceros. Redzēju, ka viena mašīna sāka apdzīt otru, tad saņēmu spēcīgu triecienu, un viss. Pie samaņas nācu jau slimnīcā. Es tikai zinu, ka autovadītāji izsauca ātros," stāsta Valentīns. Viņš pat īsti nezina negadījuma apstākļus, jo otro triecienu vairs nav jutis. "Dikti sāpēja galva un sasistā kāja. Kas man īsti kaiš, ārsti nav teikuši. Taču ieteica pārāk daudz nestaigāt apkārt. Taču, ja varu paiet, tad jau būs labi."

Radinieki par notikušo izdzirdējuši pa radio. "Māsas dzirdēja, ka Grobiņas pagastā notriekts kāds gājējs. Vecums atbilda manējam, tāpēc māsas nodomājušas, ka tas varētu būt arī es, un tā arī bija. Tagad viņas regulāri brauc pie manis ciemos. Un visi priecājamies, ka viņām slimnīcas vietā nav jābrauc uz kapsētu."

Šoferi, kas viņu notrieca, pie Valentīna pagaidām gan nav bijuši. Arī policijas pārstāvis, lai uzklausītu liecības, nav viesojies. Taču Valentīns par to nebēdā. "Galvenais, ka esmu dzīvs, un, cik saprotu, nebūšu arī invalīds un atveseļošos. Tad jau esmu dzimis laimes krekliņā," ar gandarījumu piebilst Valentīns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!