Foto: "Gardēža pavārgrāmata", Jāņa Rozes apgāds

Gandrīz 1000 lapu biezajā, bet parocīgajā pavārgrāmatā atradīsiet dažādu ēdienu receptes no visas pasaules, sākot ar uzkodām, maizītēm un salātiem, beidzot ar gaļas ēdieniem, desertiem un mērcēm. Katrai receptei pievienota gatavā ēdiena fotogrāfija, kā arī informācija par gatavošanas ilgumu un grūtības pakāpi.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Lai gan grāmatā piedāvātas trīs grūtības pakāpes (1 – viegli pagatavojama, 2 – vidēji grūta, 3 - sarežģīta), lielākā daļa recepšu ir vienkāršas un to pagatavošana neprasa daudz pūļu. Grāmata ir ērta lietošanai un patīkami vizuāli noformēta.

Grāmatu izdevis Jāņa Rozes apgāds. No angļu val. tulkojušas: S. Ozola, Dž. Kārkliņa, R. Punka, L. Deičmane, literārā konsultante Iveta Galēja.

Saturs
Uzkodas
Zupas
Makaronu ēdieni
Rīsi un risoto
Maize
Itāļu maize Focaccia
Picas
Sāļie pīrāgi
Olas
Zivis un jūras veltes
Putnu gaļas ēdieni
Liellopu gaļas ēdieni
Jēra gaļas ēdieni
Cūkgaļas ēdieni
Dārzeņu ēdieni
Salāti
Deserti
Pankūkas
Kūciņas un cepumi
Kūkas un tortes
Ievārījumi un konservi
Mērces

Seko "Delfi" arī Instagram vai Telegram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form