Foto: stock.xchng
Gribēju jums izstāstīt savu mīļāko anekdoti. Tā gan nav tāda klasiska anekdote, kur beigās baigi jāsmejas. Vairāk kā fabula. Par to, ka vienmēr liekas, ka zāle citur ir zaļāka un par to, kas īsti cilvēkam vajadzīgs.

Ja nu kāds gadījumā nezina, tad Hemingvejs ir slavens amerikāņu rakstnieks, Moruā - slavens franču rakstnieks un Platonovs ir slavens krievu rakstnieks. Puisītis ir vienkārši puisītis :).

Maskava, ziema, sals, sniegs. Mazs puisītis spēlē futbolu. Pēkšņi atskan plīstošu stiklu skaņa. Puisītis skrien un viņam pakaļ dzenas tāds liels, bārdains tēvainis, tāds īsts krievu sētnieks. Skrien puisītis un domā: "PRIEKŠ KAM TAS VISS?! Sēdētu es tagad mājās, būtu jau izpildījis mājas darbus, lasītu savu mīļāko rakstnieku Ernestu Hemingveju! Šis mūžīgais sniegs, neskaitāmie sētnieki un viss tas ielas pašpuikas imidžs."

Kuba, saule, pludmales dzeltenās smiltis, palmas un puskailas meitenes. Savā mīļākajā barā, savu kārtējo romānu pabeidzot, sēž Ernests Hemingvejs un domā: "PRIEKŠ KAM TAS VISS?! Stulbie, uzmācīgie kubieši, mūžīgais karstums un saule un rums, rums, rums. Būtu tagad es Parīzē, sēdētu kopā ar savu labāko draugu Moruā un iedzertu aperitīvu, uzturot interesantu sarunu ar kurtizānēm un lūkojoties kā mostas pilsēta!"

Parīze, rīts. Moruā bauda kārtējo aperitīvu, glauda kāju simpātiskai kurtizānei un domā: "PRIEKŠ KAM TAS VISS?! Aperitīvs, šīs muļķīgas un apnicīgās kurtizānes, Parīzes netīrās ielas un Eifeļa tornis, no kura tev spļauj virsū. Būtu es tagad Maskavā un ar savu labāko draugu Platonovu dzertu vodku, runātu par dzīves jēgu un sildītos pie krāsns!"

Maskava. Platonovs ausainē ar slotu rokā skrien pakaļ mazam puisītim un domā: "Paimaju, su**, ubju nah**!!!!"

Redakcijas piezīme: Ja vēlies piedāvāt arī savu rakstu "Delfi Sievietēm" blogam, nosūti to redaktorei uz adresi sieviete@delfi.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!