Foto: DELFI Aculiecinieks

Saistībā ar atvadīšanos no trim bojā gājušajiem Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbiniekiem, kuri dzīvību zaudēja, glābjot zem sagruvušā lielveikala "Maxima" drupām pazudušos cilvēkus, trešdien, 27.novembrī, no plkst. 7 līdz 12.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, portāls "Delfi" uzzināja Rīgas domē.

Stāvēšana būs atļauta transportlīdzekļiem ar speciālām caurlaidēm un operatīvajam transportam. Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana minētājā ielas posmā būs liegta jau no otrdienas vakara plkst. 20.

Satiksme tiks slēgta arī Poļu gātes posmā no 11. novembra krastmalas līdz Pils ielai, kā arī Bīskapa gātē, posmā no Herdera laukuma līdz 11. novembra krastmalai. Minētajā laika posmā tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam un Doma laukumā, posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

No otrdienas, 26. novembra plkst. 20 līdz trešdienai, 27. novembrim plkst. 12 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, 11. novembra krastmalai pieguļošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē (starp Bīskapa gāti un Poļu gāti), Herdera laukumā, Doma laukumā un Bīskapa gātē no Herdera laukuma līdz 11.novembra krastmalai.

Kā ziņots, 21.novembrī, iebrūkot lielveikala "Maxima" griestiem, Zolitūdē bojā gāja 54 cilvēki, bet vairāki desmiti guvuši smagus savainojumus.

Dzīvību zaudēja trīs ugunsdzēsēji. Atvadīšanās no VUGD darbiniekiem paredzēta trešdien Rīgas Domā no plkst. 9.

Zolitūdes traģēdija ir lielākā Latvijā kopš neatkarības atjaunošanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!