Glazētas ogas. Foto: Dansukker

Sastāvdaļas 4 porcijām:

  • 400 g svaigas vai saldētas ogas (piemēram, mellenes)
  • 200 ml trekna saldā krējuma
  • 75–100 ml Demeraras cukura
  • close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma
    Pagatavošana:

    Sakarsē krāsni līdz 250 grādiem.

    Sadala ogas četrās vienādās daļās un sakārto kārtās keksa formā. Pārlej ogas ar trekno saldo krējumu. Uzbirdina virsū Demeraras cukuru. Cep apmēram 10–15 minūtes.

    Seko "Delfi" arī Instagram vai Telegram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form