Itāļu deserts ‘Panna cotta’ ar ogu mērci. Foto: "Čili Pica"
close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Ogu mērcei:
  • 200 g zemeņu,
  • 60 g melleņu,
  • kartupeļu ciete,
  • ūdens,
  • cukurs.
  • Pagatavošana:

    Gatavo ogu mērci. Verdošā ūdenī ar cukuru lej kartupeļu cieti un nedaudz pavāra. Pieliek mellenes, zemenes un uzvāra.

    Gatavo krēmu. Katliņā liek saldo krējumu, pienu, cukuru, vaniļas cukuru un maisot uzvāra. Kad maisījums sasniedzis apmēram +75oC, pieliek iepriekš uzbriedinātu želatīnu un uzvāra. Nedaudz atdzesē, salej apaļos vienreizējos folija trauciņos un liek ledusskapī sastingt.

    Desertu pasniedz ar ogu mērci un rotā ar piparmētru lapiņu.

    Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form