Foto: Publicitātes attēli
Populārajā CD sērijā "Vislabākās...." izdota jauna dziesmu izlase "Vislabākās latviešu Ziemassvētku dziesmas pašiem mazākajiem", portālu "Delfi" informē izdevniecības "Mikrofona ieraksti" pārstāvji.

"Šīs izlases auditorija ir paši, paši mazākie klausītāji, kuri vēl tikai sper pirmos soļus, lai iepazītu šo pasauli. Un dziesmu klausīšanās ir viena no interesantākajām lietām. Tās dzirdot, mazie cenšas atdarināt vārdus un bieži vien izpilda savus pirmos deju soļus. Domājams, ka šī izlase būs lieliska dāvana mazajiem un lielisks fons bērnu Ziemassvētku pasākumiem," par jauno izlasi raksta "Mikrofona ierakstu" repertuāra direktors Guntars Račs.

Knīpas un knauķi 'Kas ir Ziemassvētki'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Knipas_un_Knauki_Kas_ir_Ziemassvetki.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Albumā iekļautās dziesmas izpilda bērnu popgrupas "Knīpas un Knauķi", "Dzeguzīte" un daudzi citi. Albuma bukletā atrodami arī visu 20 dziesmu teksti. Izlases dizainu veidojis mākslinieks Pēteris Sičevs. Mp3 versijā albums pieejams portālā Doremi.lv.

Albumā iekļautās dziesmas:

1. Ziemassvētku vecītis
2. Mazās sniegpārsliņas
3. Piparkūkas danco
4. Brīnumsvecīte
5. Kas ir Ziemassvētki?
6. Lido, sniedziņ!
7. Eglīte, māsiņa
8. Cepam piparkūkas!
9. Cik eglīte skaista
10. Runcīša piparkūkas
11. Dieviņš
12. Vēlā vakarā
13. Zvaniņš skan
14. Ziemassvētku laiks
15. Gaidu gaišus Ziemassvētkus
16. Laba slava sniedziņam
17. Ziemas miegs
18. Jūs, bērniņi, nāciet
19. Circenīša Ziemassvētki
20. Klusa nakts, svēta nakts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!