1. jūnijā iznācis jauns ceļojumu un atpūtas ceļvedis plašai auditorijai "4 DEBESPUSES" – 144 krāsainas lappuses tiem, kuriem patīk ceļot, un tiem, kuriem patīk lasīt par ceļojumiem.
Ceļvedī racionālā un emocionālā informācija ir līdzīgās daļās – lasītāji te atradīs gan tūrisma objektu pakalpojumu cenas, atpūtas vietu tālruņa numurus un uzziņu datus par valstīm, gan arī varēs lasīt piedzīvojumu aprakstus un sajūtu dienasgrāmatas.

Ceļveža devīze – Ceļam nav nepareizu virzienu. Tu nevari būt uz nepareizā ceļa, jo ikviens ceļš kaut kur aizved. Jebkura vieta pasaulē ir tā vērta, lai to apskatītu un ieteiktu apskatīt arī citiem.

Pasaulei un Eiropai veltītajās nodaļās stāstīts, kādu vasaru iespējams redzēt un izbaudīt citur pasaulē, kā arī minēti populārākie maršruti un ceļa mērķi.

Nodaļā Latvija stāstīts par daudzveidīgajām atpūtas un ceļojumu iespējām mūsu valstī – gan par populārākajām, gan mazāk zināmajām. Apskatītas aktuālākās vasaras tēmas, kā arī ievietota plaša informācija par katru no Latvijas novadiem: kā uz turieni ceļot, kur ieturēt maltītes, kur nakšņot, ko redzēt un kā atpūsties, kas ir unikāls katrā no novadiem un kādi objekti un personības tam piešķir īpašus vaibstus.

Pārējās rubrikās apskatītas daudzas citas ar ceļošanu un atpūtu saistītas tēmas – autotūrisms, fotografēšana, ceļošanai svarīgi vai vienkārši atraktīvi aksesuāri u.c.

Praktiska un funkcionāla ir indeksu sadaļa ceļveža beigās – tajā apkopoti izdevumā iekļautie vietu un personu vārdi, kas ļauj ātri atrast lappuses, kurās tie minēti un aprakstīti.

Ceļvedis iznāks 4 reizes gadā: vasarā, rudenī, ziemā, pavasarī, un tas pieejams "Narvessen" veikalos u.c. preses tirdzniecības vietās, kā arī grāmatnīcās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!