Foto: Publicitātes attēli
Madona un Gaiziņkalna apkārtne ir viens no Latvijas populārākajiem ziemas aktīvās atpūtas reģioniem. Katru gadu līdz ar baltās sniega segas parādīšanos tur sākas aktīva ziemas sporta un tūrisma sezona, kuras laikā Madonas novadā ierodas slēpotāji ne tikai no visas Latvijas, bet arī kaimiņvalstīm

Domājot par viesu ērtībām, Madonas novada pašvaldības Tūrisma informācijas centrs ir sagatavojis elektroniskas brošūras "Atpūta ziemā", kurā ir apkopota informācija par slēpošanas piedāvājumu un tūrisma apskates objektu ziemas piedāvājumu. Brošūras ir sagatavotas latviešu, lietuviešu un igauņu valodā.

Šogad ziemas aktīvās atpūtas cienītājus Madonas novadā uzņem trīs slēpošanas bāzes un piecas tūrisma mītnes, kuras specializējušās uz slēpošanas pakalpojumu piedāvāšanu. Par izmitināšanu gādā 46 novada teritorijā esošās naktsmītnes. Atpūtniekiem Madonas novadā tiek piedāvātas ne tikai slēpošanas aktivitātes, bet arī tūrisma objektu specializētās ziemas piedāvājuma programmas.

2011. gadā Madonas novadā notiks daudzi nozīmīgi slēpošanas pasākumi: Skandināvijas kauss distanču slēpošanā (01.-04.02.2011.), Latvijā lielais tautas slēpojums "Madona skirail" (12.-13.02.2011.), tautas slēpojums "Apkārt Gaiziņam" (05.03.2011.) un tradicionālais masku karnevāls "Golgāttraks" (19.03.2011.).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!