Foto: DELFI
"Jābūt tuvos draugos ar Nilu Ušakovu, nepietiek būt SC biedram vai valdē, kuru viņš ignorē un maigi sakot "liek tai virsū", vai viņa padomnieku un sponosoru Teilānu, kurš arī nosaka biznesa toni Rīgas domē", šādi secina Rīgas domes (RD) deputāts Jānis Mārtiņš Skuja.

"Visu šo četru gadu laikā Ušakovs nav veicinājis un devis atļauju RD Revīzijas komisijai veikt revīziju Rīgas Satiksmē, kas liecina, nav ieinteresēts atklāt izsaimniekošanu, no kuras pats iespējams neslikti barojas!".

Jau iepriekšminēti fakti un iesniegums KNAB par īpaši sadārdzinātiem līgumiem bez konkursa, pārmaksātajiem remontdarbiem auto parkam, cilvēku atlaišanu pērkot pakalpojumus no malas liek deputātam vērsties KNAB ar jaunu iesniegumu.

"Ik dienu mums ir kādi jaunumi no Rīgas Satiksmes – kā piemēram, somu kompānija Kuusakoski, kura darbojas metāla atkritumu un lūžņu otrreizējā pārstrādes jomā, ar pagājušā gada beigām ir apturējusi savu darbību Latvijā, aizejot no šī tirgus prom pavisam, bet Rīgas Satiksme izrādās, joprojām turpina "strādāt" ar šo kompāniju, kaut būtu jāsludina jauns iepirkums…. Varam tikai minēt, cik vēl šādu kreiso darījumu un kur aiziet nauda no šiem darījumiem – Bemhenam, Ušakovam, SC/GKR, vai katram un regulāri.

Nav jabrīnās, ka rīdzinieki katru gadu dotē Rīgas Satiksmi pusssimts miljonu apmērā. Uztaisot revīziju RS parādītos ne tikai gadiem pārmaksātā degviela, bet jau šodien, reāli, bez lielas plātīšanās un solīšanas varētu saglabājot esošās atlaides, samazināt biļešu cenas sabiedriskajā tranportā, kuras Ušakovam nākot pie varas 2009. gadā tika paaugstinātas! Pietiks barot Bemhenu, Ušakovu un viņa sponsorus!" pārliecināts Skuja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!