Sestdienas Jelgavā Lielajā ielā kāda autovadītāja neapdomības dēļ notika ceļu satiksmes negadījums, kurā tika bojātas piecas automašīnas.
Jelgavas pilsētas un rajona Policijas pārvaldes preses sekretāre Ieva Sietniece pastāstīja, ka 28.janvārī pulksten 10.30 automašīnas “Mitsubishi Galant” vadītājs 1941.gadā dzimis vīrietis neizvēlējās atbilstošu braukšanas ātrumu un neievēroja distanci, tā izraisot sadursmi ar priekšā braucošo “Audi 80”.

Savukārt cits “Audi”, pie kura stūres bija 1968.gadā dzimis vīrietis, neievērojot distanci, ieskrēja “VW Passat”, kas pēc tam iebrauca “Toyota Carina” automašīnā. Cilvēki negadījumā necieta, bet automašīnas bojātas nopietni.

Vēl viens negadījums reģistrēts piektdienas agrā rītā šosejas Rīga – Liepāja 22.kilometrā. Baļķu vedējs “Volvo”, pie kura stūres bija 1969.gadā dzimis vīrietis, radīja situāciju, kurā cieta viens cilvēks. Iespējams, baļķu krava nebija atbilstoši nostiprināta, tāpēc tā izbira uz ceļa. Baļķi uzkrita arī pretimbraucošai automašīnai “Mercedes Benz Sprinter”. Satiksmes negadījumā cieta 1968.gadā dzimis vīrietis, kas atradās šajā transportlīdzeklī. Taču viņa traumas nav smagas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!