Foto: F64

Jelgavā no SIA ”Mītavas Elektra” no privātā bērnudārza ”Varavīksne”, trešdien, 3. oktobrī pavaļīgi aizgājis mazulis, kuru vēlāk uz ielas atraduši garāmgājēji un ziņojuši par to policijai. Bērnudārza vadītājai pēc gadījuma būs jāierodas Pašvaldības policijā, ceturtdien raksta ”Zemgales ziņas”.

Kā raksta ”zz.lv” trešdien, īsi pirms pusdienlaika divas gājējas Raiņa ielā pamanījušas vienu pašu raudošu puisēnu. Viņam līdzās nebija neviena pieaugušā, tāpēc sievietes bērniņu ieveda tuvējā veikalā un izsauca policiju. Drīz vien veikalnieces sazinājušās ar netālo bērnudārzu, un viņu bažas par tur pazudušo mazuli apstiprinājās.

Bērnudārza ”Varavīksne” vadītāja Jolanta Kupriša ”zz.lv” atzīst, ka tāds negadījums trešdien bijis, un skaidro, ka vārtiņi bijuši ciet, tomēr mazais nožogojumā atradis nelielu spraudziņu, lai izkļūtu no teritorijas, un no bērnudārza aizklīdis aptuveni 100 metru, līdz garāmgājēji puisēnu pamanījuši.

Jelgavas pilsētas Pašvaldības policijas pārstāve Inga Remerte informē, ka no audzinātājas un vadītājas pieņemti rakstiski paskaidrojumi, vadītājai izsniegta pavēste par ierašanos pie policijas nepilngadīgo lietu inspektoriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!