Jelgavā 18.septembrī notiks 6.Triju Zvaigžņu ordeņa brālības salidojums, informēja Jelgavas domes Sabiedrisko attiecību sektorā.
Triju Zvaigžņu ordeņa brālības salidojumā Jelgavā tā dalībnieki iepazīsies ar pilsētu, uzklausīs priekšlasījumu par Triju Zvaigžņu ordeni, piedalīsies piemiņas brīdī pie Latvijas Valsts pirmā prezidenta Jāņa Čakstes pieminekļa, noskatīsies svētku koncertu un piedalīsies citos pasākumos.

Šī gada salidojums veltīts Triju Zvaigžņu ordeņa dibināšanas 80.gadadienai un tā atjaunošanas 10.gadadienai, kā arī Latvijas Valsts pirmā prezidenta Jāņa Čakstes (1859-1927) piemiņai.

Līdz šim Triju Zvaigžņu ordeņa brālības salidojumi, kas ir svarīgākais gada pasākums šai organizācijai, ir notikuši Lielvārdē, Cēsīs, Rīgā, Kuldīgā un Limbažos.

Triju Zvaigžņu ordeņa brālība dibināta 1999.gadā. Tās galvenais mērķis ir izveidot politiskajām partijām un interesēm pāri stāvošu organizāciju, kas aktīvi iesaistītos sabiedrisko jautājumu risināšanā, neļautu aizmirst nevienu no ordeņa īpašniekiem un vajadzības gadījumā sniegtu viens otram medicīnisku, morālu, finansiālu vai cita veida palīdzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!