Foto: DELFI
Otrdien Jelgavas novada Vircavas pagastā iepretim Grīvas skolai saskrējušās divas “Mercedes Benz” markas automašīnas. Abi vadītāji, kā atī ar smagām traumām nogādāti slimnīcā, turklāt viens no viņiem ievietots reanimācijā.

Kā portālu "Delfi" informēja Valsts policijā, negadījums noticis ap pulksten 16.10 uz ceļa Lauki - Skangaļi. Sadūrušās 1969.gadā dzimuša vīrieša vadītā automašīna "Mercedes Benz 1117" un 1952.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Mercedes Benz 2235". Pirmās automašīnas vadītājs pēc sadursmes ievietots reanimācijā, bet otrs - ar smagām traumām ievietots slimnīcā.

Abiem automašīnu vadītājiem diagnosticētas dažādas politraumas.

Slimnīcā nonācis arī "Mercedes Benz 1117" pasažieris, kāds 1979.gadā dzimis vīrietis, kuram konstatēts galvas sasitums, sista brūce galvā un labās potītes lūzums.

Savukārt Rīgā slimnīcā otrdien ievietots kāds 1970.gadā dzimis velosipēda vadītājs, kurš dažādas traumas guvis pēc sadursmes ar 2009.gadā dzimušu gājēju - bērnu. Bērns pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas slimnīcā atlaists mājās. Šis negadījums noticis ap pulksten 20:40 Rīgā, Prūšu ielā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem pieci bijuši ar cietušajiem. Kopumā negadījumos cietuši astoņi cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!